مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت محکوم به

سلام وقت بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه و مرسی که جواب پیامم رو میدید! یه پیامک از طرف دادگاه برام اومده متنش به این صورته: "در خصوص دعوی آقای... به طرفیت شما مبنی بر اعسار از پرداخت محکوم به در وقت مقرر جهت رسیدگی در این شعبه حاضر شوید."

من چندتا پرونده با شوهرم دارم خواستم بدون این جلسه در مورد چیه:
1-حضانت بچه که تازه درخواست دادم
2-پرداخت مهریه که بخاطر ندادنش 1ماه زندان افتاد و الان 24ساعت ازاد 24ساعت زندانیه
3-حکم نفقه که 20 میلیون تعیین شده و هنوز به اجرا نرسیده
4-خسارت و فروش جهیزیه بنده

بازم ممنونم

پاسخ ها :

مریم کشاورز

مریم کشاورز :

دوست عزیز برای مهریه هست

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سلام منظورر از اعسار از پرداخت محکوم به ،عدم توانایی مالی در پرداخت محکوم به یه مبلغی هست که طی جحکم صادره محکوم به پرداخت شده .در اصطلاح ساده خواستش اینه که طبق فلان حکم محکوم به پرداخت فلان مبلغ بابت مهریه یا نفقه در حق خانومم شدم تما توانایی پرداخت یکجا ندارم و تقسیط میخوام.طبق توضیحات شما میتونه مهریه یا نفقه باشه و با مراجعه به سایت عدل ایران و دریافت پیوست ابلاغ مشخص میشه کدوم حکم رو میخواد تقسیط کنه

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام .بیشتر احتمالا مربوط به مهریه میباشه و نسبت به نفقه هم امکان داره