مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام. تقاضای اعسار دادم الان رای اومده که نسبت به دعوی فلان به طرفیت فلان مبنی بر اعسار از پرداخت محکوم به به شماره فلان حکم محکومیت صادر شد، سوالم اینه ایا اعسارم رو قبول کردن برای تقسیط یا خیر؟ ممنون ازشما

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

عالب موارد اعسار پذیرفته می شود. منتظر ابلاغ رای بمانید.

یک وکیل

راى صادره مى بايست بررسى شود، ابلاغ خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر ابلاغ رای باشید یا حضورا پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید به سامانه ثنا برید و رای رو ببینید و منتظر اس مس سامانه عدل ایران جهت ابلاغ دادنامه باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ دادگاه باشد طی چند روز آینده رای به شما ابلاغ می شود.

نرگس کلانتری

سرکار خانم نرگس کلانتری :

سلام وقت بخير
خير درخواست اعسار شما پذيرفته نشده است
و شما ميتوانيد از اين حكمتجديد نظرخواهي كنيد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چند روز دیگر رای صادر میشود و ابلاغ میشود. رای را مطالعه کنید