مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پارکینگ به تجاری

با سلام و عرض ادب
بنده به تازگی ملکی خریدم که طبقه بالای چند واحد تجاری است ( دو طبقه است ) . به تازگی متوجه شدم که ملک پارکینگ داشته اما سازنده در سند من پارکینگ رو قید نکرده و قصد تبدیل پارکینگ به تجاری رو داره . (سند ملک من بدون پارکینگ است ) . آیا من میتوانم از نظر قانونی پیگیر شوم و آیا راهی برای پس گرفتن و خرید پارکینگ دارم ؟

پاسخ ها :

حسين  نخعي سرو

جناب آقای حسين نخعي سرو :

با سلام و احترام
علی الاصول پارکینگ هم جزئی از ملک شما باید باشه البته اگر ملک شامل قانون تملک آپارتمانها باشه ولی اگر در قولنامه شما بدون پارکینگ ذکر شده باشه و ملک شما آپارتمانی محسوب نشه بعیده دستتون به جایی برسه