مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پارکینگ به تجاری

سلام وقت بخیر
اینجانب در سال 91 با شهرداری و با مبلغ 62 میلیون تومان به توافق رسیده ایم و مجوز تجاری گرفته ایم . در صورتی که الان میگویند باید 2 بار پول پارکینگ را پرداخت کنیم ، مگر میشود ؟ در صورتی که 13 میلیون تومان بابت پارکینگ از ما پول گرفته اند و الان میگویند یک میلیارد و ششصد میلیون تومان باید بابت پارکینگ پرداخت کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دلایل و مدارک بابت پرداخت پول پارکینگ را ارایه دهید و درخواست تجدیدنظر خواهی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست بررسی شود به این صورت که نمی‌توان پیش‌بینی نمود دلایل و مستندات می بایست مورد مطالعه قرار بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید
و نتیجه خواهید گرفت