مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مال همسر برای مهریه

مهریم رو اجرا گذاشتم. ماشین همسرم به نام خواهرشون هست. و خواهرشون وکالت فروش و تعویض پلاک به من دادن بدون تاریخ و داخلش نوشته حق توکیل به غیر را دارد. در حال حاضر همسرم زندان هست به جرم تیراندازی و نزاع خیابانی. ماشین و مدارکش هم داخل ماشین بود دست خانوادشه. من برای اثبات اینکه ماشین مال خودش بوده با این وکالت بدون تاریخ که خواهرشون برای فروش به من دادن چکار میتونم انجام بدم. ممنون

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
برای اثبات مالکیت زوج،کار شما دشوار و نیاز به مشاوره تخصصی می باشد ولی شما بجای اینکه مالکیت زوج را اثبات کنید مالکیت خودتان را براساس وکالتنامه ها اثبات کنید.