مشاوره حقوقی رایگان - حضانت پسر

با سلام شوهر من از نظر روانی مشکل داره به من فحاشی میکنه و مدام منو تهدید میکنه و پسرم هم که فقط چهار سال داره رو خیلی اذیت میکنه و پسرم ازش میترسه ولی پدر شوهرم هیچ مشکلی نداره نه از نظر روانی و نه از نظر مالی اگه به دلایل روانی و فحاشی ازش طلاق بگیرم حضانت بچه رو بعد از هفت سالگی به خودم میدن تا پانزده سالگی که دیگه خودش انتخاب کنه با کی میخواد زندگی کنه ، چون بچم اگه بعد از هفت سالگی از من جدا بشه خیلی بهانه میگیره چون خانواده شوهرم مثل مادر شوهرم اذیتش میکنن امکان داره به خاطر مصلحت بچه حضانت بچه رو به من بدن

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از هفت سالگی تقاضای حضانت به دلیل عدم صلاحیت همسر بدهید و تقاضای نظریه پزشکی قانونی بدهید