مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام. پسرم 15 سالشه ودوست داره بیاد با من زندگی کنه .. من شرایط مساعدی دارم اما پدرش اجازه نمیده پسرم حرفشو بزنه وهر بارکه میگه دوست دارم پیش مادرم زندگی کنم با توهین وسر وصدا ساکتش میکنه...... الان پسرم بسیار ناراحته واز ترس پدرش.. و نا مادریش.. وپدربزرگش جرات نمیکنه بیاد.... ومیگه میترسم بیام واونا با درگیری وکتک برگردونن یا وقتی بعداز مدتی برای دیدن پدرم برم دیگه اجازه برگشت بهم ندن...... حالا میخوام راهنمائیم کنید که اگه این رفتارها و پدرش انجام داد من قانونآ میتونم چطوری از پسرم دفاع کنم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پسری که به سن بلوغ رسیده خودش می تواند تصمیم بگیرد و پدرش نمی تواند مانع شود

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

باتوجه به سن فرزندتان ، وی در انتخاب وتعیین مسکن و ماندن در نزد هریک از والدین مختار است و هیچ مرجعی وی را نمی تواند ملزم کند که نزد کدامیک از والدین باشند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پسر شما از سن حضانت خارج است و میتواند نزد هر کدام از شما که می خواهد زندگی نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فرزند خود بالغ است و باید هرکجا صلاح می‌داند زندگی کند منع قانونی ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر چند پسر شما در سنی ست که خودش می تواند اختیار تعیین محل زندگی خودش را داشته باشد ولی جهت جلوگیری از مشکلات بعدی و اختلاف پسر و پدر می توانید در این خصوص دادخواست بدهید تا دادگاه تعیین تکلیف کند.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

پسر شما رشید شده و به سن قانونی رسیده و خودش می تواند انتخاب کند با پدر زندگی کند یا با مادر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام
حضانت براساس قانون حق و تکلیف والدین می باشد و والدین باید در نگهداری کودک تمام تلاش خود را به کارگیرند.فرزند در صورتی به حضانت والدین در می آید که به بلوغ نرسیده باشد وگرنه در خصوص فرزندی که به سن بلوغ رسیده است مسئله حضانت مطرح نمی شود.بلوغ در دختران 9 سال قمری و پسران 15 سال قمری می باشد که براساس قانون تا زیر 7 سال اولویت حضانت با مادر بوده و پس از آن طفل به پدر واگذار می شود البته در این میان رعایت مصلحت طفل در اولویت قرار داد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توجه به سن، حق انتخاب با خود فرزندتان است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از پلیس 110 کمک بگیرید . یا پسرتان شکایتی حسب مورد مبنی بر ضرب و جرح _ توهین _ تهدید انجام دهد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیازی به اقدام خاص نیست پسر شما به سن بلوغ رسیده و میتواند انتخاب نماید که با کدامیک از والدین زندگی کند و هیچکس نمیتواند این حق را از او سلب کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پسرتان به سن قانونی رسیده است و خودش میتواند تصمیم بگیرد که کجا زندگی کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید در این خصوص وکیل بگیرید تا موضوع در دادگاه محترم بررسی شود پسر از سن حضانت خارج شده است و