مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرت المثل ایام تصرف توسط وراث

مرحوم پدرم فوت کردند ما سه ورثه هستیم مادر و دو برادر انحصار وراثت گرفتیم با قدرالسهم یک هشتم مادر و سه و نیم هشتم هریک از پسرها. در آپارتمانی که سند سه دانگ بر ای مادر وسه دانگ برای پدر میباشد. شخصی بدون قراردادی با خواست پدرم ساکن است. آیا با توجه به اینکه برای سه دانگ مرحوم پدر که در ورثه است ما وراث، سندی نداریم و مادر که سند سه دانگ دارد میتوانیم نسبت به ششدانگ دادخواست تقاضای اجرت المثل بدهیم یا حتما باید سند مالکیت شخصی داشته باشیم بعدا ادعایمان را مطرح کنیم. یعنی آیا دادگاه فقط بر اساس سند مالکیت به شکایت رسیدگی میکند. لطفا توضیح دهید. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

سوال مبهم است اما در هرحال خواهان (شاكي )مدعي محسوب ميشود واثبات ادعا /اعم از ارائه دليل وسند برعهده شماست وبراي نافي (منكر /خوانده) نفي كافي ست