مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام پدر و مادر همسر من حدود 11سال پیش فوت کردن و یک خانه به ارث رسید. دوتا از برادر ها حدودا یکسال قبل از فوت پدر و مادر طبقه ی بالا برای خود واحد ساخته بودند و تا همین الان هم آنجا ساکن هستند و دوتا از برادرهای مجرد هم پایین ساکن بودند. همسر من هم 9سال پیش ازدواج کرده و از خانه ی پدری خارج شده. حالا دو برادری که طبقه ی بالا را ساختند مدعی هستند که متعلق به خودشون هست و دو برابر باید ارث ببرند آیا این ادعا درست هست و اینکه همسر من میتونه بابت سالهایی که برادرهاش اونجا ساکن بودن طلب اجرت المثل بکنه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر چنین ادعایی در صورت عدم وجود مدارک محمل قانونی ندارد و مطالبه اجرت المثل نیز شرایطی دارد ااز جمله عدوانی بودن تصرفات

سيامك  حسني

سيامك حسني :

حتما اگر ثابت کنید که اذن تصرف از جانب شما نداشتن حتما اجرت المثل تعلق میگیرد واگر مدرکی هم برا ساختن نداشته باشن نمیتوانند مدعی مالکیت برای طبقه بالا داشته باشن