مشاوره حقوقی رایگان - شرکت های بازاریابی

سلام و درود .
آیا شرکت بازاریابی شبکه ای ... تحت نظارت نیروی انتظامی هست ؟ چطور میشه از عملکرد صحیح شرکت های بازاریابی اطمینان حاصل کرد.
و آیا اگر مشکلی در رده های بالا ایجاد شود افراد رده های پایین تا چه سطحی درگیر میشوند ؟
و آیا در صورت بروز مشکل افرادی که در سطح خرید و فروش هستند هم درگیر مشکلات خواهند شد ؟

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی به صورت رسمی حق ورود به هیچ فعالیت تجاری را ندارد ، شرکت بازاریابی که جای خود دارد.
سوال شما خیلی کلی است ، بستگی به مدل مشکل به وجود آمده است. در کل شرکت های بازاریابی الان به صورت قانونی مشغول به تجارت هستند مگر تخلفاتی سر بزند که هر فردی به اندازه تخلف مورد نظر مسئول قلمداد می شود.