مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شرکت ...

سلام خسته نباشید من از شما پرسیده بودم که شرکت بازاریابی شبکه ای... کلاهبرداری شما گفتید بله حالا سوال چرا این شرکت جمع آوری نمیکنه اطلاعات و پلیس فتا. الان تو ارومیه دفتر دارن خودشم نزدیک به 40000هزار نفر جمع کردن به همه میگن ما از رهبری و اداره اطلاعات مجوز داریم هر روز دارن زنگ میزن میگن بیایبن عضو بشین ماهی تا صد میلیون حقوق میدیم ما رو کلافه کردن اگه درست نیست بیزحمت بگین رسیدگی کنن خیلی ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 113 تماس بگیرید و گزارش دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جلوی چک را ببندید باید ظرف یک هفته دادخواست مناسب ارائه دهید