مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

با سلام، شوربختانه من سال 95 یک ملک که شامل 30عدد بازداشت میباشد و در رهن بانک نیز هست خریداری نمودم که دادگاه نخستین حکم به صحیح بودن معامله صادر کرده، الان پرونده در دست تجدید نظر است خواستم بدانم چند درصد احتمال برگشت حکم هست و اینکه مگر طبق ماده 56، قانون مدنی معامله ملک بازداشتی باطل نمیباشد؟ با تشکر از تلاش و زحمات شما بزرگواران گرامی

پاسخ ها :

خرید ملک بازداشتی دادگاه تجدید نظر معامله ملک بازداشتی معامله ملک ملک بازداشتی