مشاوره حقوقی رایگان - دریافت نفقه فرزند از پدربزرگ

با سلام. 1ساله که حکم نفقه ی خودم و فرزندم رو از دادگاه دریافت کردم. مجموعا 1و 600 برای ما تعیین شده. برای 20 میلیون تومان حکم جلب شوهرمو گرفتم (چون هیچی پرداخت نکرد). الان هم 6ماه گذشته معادل هر ماهش 1و600 به اون مبلغ اضافه میشه. حالا سوال های من اینه
1. باتوجه به اینکه همسرم نفقه مارو نداده میتونم برای دریافت نفقه پسرم از پدربزرگش دادخواست بدم؟
2. در دادخواست تجدید نظر نفقه، در سال پیش، شوهرم ادعا کرده بود که توانایی پرداختش رو نداره و البته مورد تایید دادگاه نبود. ایا میتونم به این ادعای عدم تمکن مالی استناد کنم؟
3. اگه در نهایت دادخواست نفقه ی من بر علیه پدرشوهرم پذیرفته نشه، خودم مسئول پرداخت نفقه فرزندم شناخته میشم؟
نگرانیم بابت مورد اخره و میترسم این دادخواست در صورت عدم تایید، به ضرر خودم بشه. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

فقط شوهرت مسئول پرداخت نفقه فرزند است