مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی سپاه

سلام خدمت شما ببخشید من برای استخدامی سپاه رفتم بعد معاینات پزشکی آنجام دادم و دفترچه را دادم تحويل الان ميگن شما چشمتان ضيف هست و قبول نمیکنیم ميگم عملش میکنم بهداري ميگه باید بری از گزینش دفترچه را بگیرد ولی گزینش دفترچه نميده تا عمل کنیم حالا باید چکار کنم ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

رد استخدامی در سپاه به دلیل ضعیف بودن چشم استخدامی سپاه استخدامی