مشاوره حقوقی رایگان - مفعول بودن در گزینش

سلام دوستی 28 ساله در آستانه استخدام سپاه است ولی متاسفانه از بچگی تا حال اعتیاد به گناه کبیره لواط داشته و همیشه مفعول بوده و دخول در هر رابطه صورت گرفته در این سال ها ، آیا امکان مشخص شدن این مساله در جریان تست های پزشکی گزینش سپاه هست یا خیر هرچند این دوست به شدت پشیمان و توبه کرده و تکرار نخواهد کرد و مشغول روان درمانی و در آستانه ازدواج است ، امکان مشاهده چت های جنسی باوجود پاک کردن اکانت در شبکه ایرانی روبیکا ایا مقدور است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برنامه‌های داخلی قابل استعلام می‌باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پزشک متخصص راجع به این موضوع نظر خواهند داد روبیکا قابل کنترل می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پزشک متخصص در صورت معاینه مقعد دوست شما به روابط ایشان پی خواهد برد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده در زمان گزینش سپاه مقعد معاینه نمی شود.
ولی اگر به هر دلیلی معاینه بشه قطعاً مشخص می شود.
برنامه های روبیکا و... ممکن است بررسی بشه اگر مشخص بشه قطعاً در گزینش رد خواهد شد.
توجه داشته باشید کسی که مفعول است به درد سپاه نمیخوره و ممکن است برای خود و بقیه مشکل درست کنه.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات و تشخیص گزینش سپاه و حفاظت و اطلاعات آن ارگان ملاک عمل است

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

باسلام.
إِنَّ الَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ الْغَافِلَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ لُعِنُوا فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ..