مشاوره حقوقی رایگان - جلب به دادرسی

با سلام حضور وکلای محترم- بنده حدود یکسال است که با خانمم مشکل پیدا کرده و خانمم خود خانه را ترک نموده و حتی در دادگاه مقابل قاضی راضی به بازگشت نگردید. اکنون پدر خانمم به دادگستری شکایت برده که من مقابل منزل آنان با او درگیر و او را تهدید کرده و به او توهین نموده ام. پس از چندین مرتبه رفت و آمد نزد دادیار اکنون برای من حکم جلب به دادرسی آمده است. با توجه به اینکه تنها شاهد او خانواده اش بوده آیا ممکن است برای بنده جرم در نظر گرفته باشند و اگر چنین است ممکن است جرم چه باشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بله به نظر دادیار شما متهم هستید و پرونده شما برای صدور محکومیت به دادگاه ارسال خواهد شد و جرم شما تهدید و توهین است

محمدجواد جهاندوست دالنجان

جناب آقای محمدجواد جهاندوست دالنجان :

طبق ماده 209 قانون آیین دادرسی کیفری دادیار بایستی درجه قرابت شاهد را با طرف مقابل شما در صورتجلسه قید کند و سنجیدن ارزش اعتبار این شهادت با قاضی کیفری است.لذا در دادگاه بایستی نسبت به این شهادت ایراد شود