مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نشدن توسط کارفرما

با سلام
بنده طی سالهای 71 لغایت 74 در کارگاه عمویم اشتغال داشته ام و کارگاه لیست بیمه نداشته و بیمه نبوده ام
در حال حاضر علیرغم تشکیل پرونده در اداره کار و اقرار کارفرما و ارائه مدارک تسویه حساب مدت کاری و برخی مدارک که نشان دهنده رابطه کاری میباشد متاسفانه اداره کار با استناد به رای شماره 600 دیوان از قبول دادخواست اینجانب خودداری مینماید . لطفا راهنمایی فرمایید. تشکر

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

اداره کار حق خوداری از ثبت دادخواست را ندارد و تخلف می باشد حتی اگر شما ذی حق نباشید مکلف است دادخواست را بپذیرد و ری به ضرر شما بدهد