مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در سرقت مستوجب تعزیر و تحصیل مال مسروقه

من و دوستم از یه شرکتی 8متر کابل که برق نداشتن دزدیدیم و بعد از خروج از محل سرقت حراست و کلانتری گرفتنمون و بعد از مدتی این ابلاغیه برام امد معنیش چیه حکم قاضی چی میتونه باشه. در ضمن تا حالا سابقه نداشتم و اگاهی زدم گفت باید بگی که مواد مصرف میکنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با درود
کدام ابلاغ!
با توجه به نداشتن سابقه و سایر شرایط می توانید از جهات مخففه استفاده نمایید