مشاوره حقوقی رایگان - افترا

چندی پیش یک خودرو از همسایگان ما به سرقت رفت ومال باخته رفت به عنوان مضنون از ما شکایت کرد ما هم اگهی رفتیم وهم دادگستری از خود دفاع کردیم ولی دیروز یک ابلاغیه برام اومد که تو متنش نوشته بود مشارکت در سرقت مستوجب تعزیری خودرو میخوام معنی این ابلاغیه رو بدونم چون یکی بهم گفت یعنی برای قاضی اتهام شما معرز شده ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

خیر این نوشته براساس شکایت شاکی نوشته میشه و سیستمی عنوان اتهام درج می شود دلیل بر احراز جرم نیست.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

احتمالا شما را به عنوان متهم احضار نموده است ، تا تحقیقات انجام شود . تشخیص قاضی ملاک عمل است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
یعنی شما متهم به شرکت در سرقت هستید
و شما باید در جلسه دادرسی با ارائه مستندات و دلایل از خود دفاع نمایید و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در وقت مقرر در شعبه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است آری مجرم شناخته شده اید
دردادگاه مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید

اسناد و مدارک مربوطه بادادنامه باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد