مشاوره حقوقی رایگان - چرا شناسنامه یک رزمنده دفاع مقدس را منع خدمات کردند و سندش را باطل؟

سلام شناسنامه پدرم را منع خدمات کردند و سندش را باطل کردند و این باعث شد یک خانواده بدبخت شود پدرم به زمان جنگ تحمیلی 2سال و خورده ای به کشورش خدمت کرد و کارت جبهه جنگ و کارت ایثارگری دارد ولی آواره... پدرم 20 سال هست که دارد جان میدهد خرج میکند وکیل میگیرد ولی هیچکس کاری برایش نمیکند آیا حق یک رزمنده اینطور زندگی کردن هست