مشاوره حقوقی رایگان - فتوکپی برابر اصل

سلام وکیل بزرگوار میخواستم بپرسم که ایا قولنامه را اگر برابر با اصل کنیم مورد قبول دادگاه هست، چون قولنامه ام کاملا زرد و بید زده شده، و مربوط به سی سال هست. قولنامه ام زرد رنگ شده و مربوط به زمینم هست. من چند روزه بردم در دفتر اسناد 198برابر با اصل کردم. ولی یکی از وکلا بمن گفت مدرک فتوکپی برابر با اصل اگر کسی ادعایی کند، مورد قبول دادگاه نیست. ایا این حرف وکیل مورد قبول شماهاست؟ با مفاد قانون توضیح فرمایید برایم. تشکر از شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله علاوه بر ارائه برابر با اصل لازم است اصل آن را در دادگاه ارائه دهید اگر نیاورید و طرف ایراد جعل و انکار و تردید کند دادخواست ابطال میشود