مشاوره حقوقی رایگان - در مورد زندانی در فشافویه

باسلام برادری دارم 29سالشه و متاسفانه متادون مصرف می کنه نزدیک یک ماه پیش وقتی از محل کارش برای خونه اومده مامورهای نیروی انتظامی دستگیرش کردند هیچ موادی نداشته و بدون هیچ ازمایش ایشون رو بردند فشافویه در صورتی که برادر من متاهل هستش و حالا خانمش رفته وسایل رو برده خونه ی پدرش خواستم بدونم چه راهی داره برام ازادش کنم با وجود صاحب کارهاش و کارگرها همه امصاه دادند که این اقا در پروژه ی ساختمان سازی فعلالیت داشته و معتاد ناهنجار نبوده البته دارای یکی سابقه هم از سالهای قبل هست البته 20روز

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

متادون هم از مواد اعتیاد آور محسوب میشود مگر اینکه تحت نظر پزشک باشه