مشاوره حقوقی رایگان - قرص متادون40

باسلام. بنده چندساله مصرف کننده شیره هستم الان می‌خوام ترک کنم برا همین روزی نصف قرص متادون40 مصرف میکنم اربعین رفتم کربلا ازم 7عدد قرص متادن تو فرودگاه گرفتن
میخواستم بدونم جرمش چیه آیا براون که مصرف کننده هستم و قصد ترک دارم جریمه هم اعمال میشه ممنون

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

وحید سلیمی
وحید سلیمی :
مشاهده سوابق
مطابق ماده 5 قانون اصلاحی مواد مخدر، حمل متادون و سایر مواد صنعتی و روانگردان مجازات های زیر را در پی خواهد داشت:
1 ـ تا پنجاه گرم، تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.
2 ـ بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد وچهار ضربه شلاق.
3 ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.
4 ـ بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی وپنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر مجازاتهای مذکور، به جای جریمه مصادره اموال ناشی از همان جرم ، و برای بار سوم اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.
5 ـ بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم ، علاوه بر مجازات مقرر در بند 4 به ازا هرکیلوگرم دو میلیون ریال به مجازات جزای نقدی مرتکب اضافه می گردد و در صورت تکراراعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.
6 ـ بیش از یکصد کیلوگرم، علاوه بر مجازات جریمه نقدی و شلاق مقرر در بندهای 4 و5 حبس ابد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام داشتن قرص متادون مجازات جزا نقدی خواهد داشت مگر اینکه تحت نظر مراکز ترک اعتیاد
بهزیستی باشید و کارت بهزیستی داشته باشید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام داشتن قرص متادون مجازات جزا نقدی خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

استفاده از قرص متادون دارای ضمانت اجرای کیفری و مجازات جزای نقدی خواهد داشت