مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

خانم من استرداد جهیزیه دادن و پیام های ثنا برای خودشون میرفته و به من خبر ندادنو من محکوم شودم و وسایل های رو که من خریداری کردم هم بردن میتونم کاری بکنم در ضمن ماشینی خریداری کردم که به اسم ایشونه و بعنوانه حدیه به اسم ایشون کردم و حالا نمیخام بدم ببره چه شکایتی باید بکنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در خصوص مورد اول باید با مدارک مانند فاکتور دادخواست استرداد بدهید و در خصوص خودرو هم سند منتقل شده است و کاری نمی توانید بکنید.