مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت جانبازان

در دستگاه ماده 2 مشمول قانون جامع ایثارگران حدود دو سال است اعاده بخدمت شدم.
دز زمان استعفاء کارمند رسمی بوده ام و از زمان بازگشت بکار دستگاه مذکور اقدام به تنظیم قرار داد کار معین نموده است ولی امضاء نکرده ام و تا حال حاضر حقوق حداقل دریفت و لیست بیمه هم پرداخت شده.
منابع انسانی دستگاه با اعلام به مرجع صادر کننده رای شرایط بازگشت بکار با قرار داد کار معیین کافی و این امر را محقق میداتد
سوال اینکه مگر دستگاه میتواند خود و آن هم یکطرفه رابطه اعاده بخدمت را خود تعیین کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

نیازبه بررسی حضوری دارد09121022422ظریفی