مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت جانبازان

سلام
در مرداد 97 با سی و یک سال سابقه و 51 سال سن و مدرک رسمی کارشناسی ارشد و بدون هیچ سنوات ارفاقی با پست مدیریت از اموزش پرورش بازنشست شدم.

با توجه به استفساریه ی جدید نمایندگان از شورای نگهبان و سایر مواد قانونی ، آیا امکان بازگشت به خدمت ممکن است؟
( شنیده ها حاکی از این است که این مهم ( اعاده به خدمت) شامل اردیبهشت 96 به قبل می باشد)

ممنون از شما بزرگواران

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قبل از تصویب قانون برنامه ششم توسعه مصوب 1395/12/14 بازنشسته باشید مشمول خواهید شد