مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سرقت موتور سیکلت

با سلام. چند سال پیش موتور سیکلت من توسط سارقین سرقت گردید. ضمن گزارش به کلانتری و تشکیل پرونده در اداره آگاهی فرمودند برو اگه خبری شد شما را خبر میکنیم. ولی تاکنون خبری نشده است. حال چگونه بدانم که موتور سرقت شده من در سامانه سرقت ثبت گردیده یا نه؟ از کجا پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

پیگیری موتور سیکلت سرقت شده سرقت موتور سیکت موتور سیکلت سرقت