مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری موتور سیکلت سرقت شده

سلام.
موتور همسر من چند شب پیش دزدی شد و تمام مراحل ثبت سرقتی انجام شد. بعد از چند روز با ما تماس گرفتن از کلانتری یک منطقه دیگه که موتور شما با این پلاک حوالی خیابان خراسان دیده شده. استعلام سرقتی گرفته شده به کلانتری اون جا مراجعه کنید. وقتی ما مراجعه کردیم گفتن نه موتور این جا نیست و به کلانتری که پرونده تشکیل دادید برید. وقتی اون جا مراجعه کردیم گفتیم همچین تلفنی شده گفتن موتور پیدا نشده و در سیستم ما چیزی نیست.
الان ما باید کجا بریم دنبال موتور؟ حتما موتور پیدا شده که از کلانتری یک منطقه دیگر زنگ زدن. الان نمیدونیم موتور کجا هست؟ باید چی کار کنیم؟
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام آیا شما مطمئن هستید که از کلانتری با شما تماس گرفتن ؟؟و دوم اینکه دیده شدن موتور دلیل بر پیدا شدنش نیست ..مجدد به همون کلانتری که باشما تماس گرفتن مراجعه کنید