مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه از خارج از کشور

سلام، وقت بخیر. پدر بنده خارج از کشور هستن. خواهر و برادرم زیر سن قانونی هستن. برای تمدید پاسپورت اجازه ی محضری پدر خواستن. الان اگر بخواهند از خارج از کشور وکالت تام الاختیار تنظیم کنن دیگر اجازه نامه لازم نیست؟ وکالت تام شامل کار های خواهر و برادرم هم میشه؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير براي مقيمان خارج نيازمند نيست

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام پدر شما باید اجازه خود را به مرجع قانونی رسما اعلام کند.
وکالت برای انجام‌کارهای حقوقی و‌ اداری منفی ندارد ولی اجازه پاسپورت در قالب وکالت‌قابل انجام‌نیست