مشاوره حقوقی رایگان - تمدید پاسپورت

با سلام. اگر کسی سرباز باشد و با وثیقه تفریحی خارج شود و بر نگردد و 3 سال هم در کشوری اقامت داشته باشد، آیا در صورتی که اعتبار پاسپورت او تمام شود سفارت ایران پاسپورت او را تمدید میکند؟ و برای ورود و خروج به کشور چه؟ آیا مانند مشمولین با او برخورد خواهد شد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر امکان تمدید پاسپورت با این شرایط وجود ندارد.
می توانید حضورا از طریق سفارت موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر پاسپورت تمدید نخواهد شد
و در صورت ورود به کشور دیگر امکان خروج نخواهد داشت مگر ابتدا پاسپورت اخذ نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر اگر وارد مرحله غیبت شوید سفارت ایران یا نظام وظیفه داخل ایران تمدید پاسپورت شما را انجام نمیدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از اداره گذرنامه و یا پلیس به اضافه 10 پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مانند مشمولین برخورد میشود وفرار از خدمت تلقی میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر بعد مهلت قانونی به سربازی برنگشته اید سرباز فراری محسوب می شوید .، سفارت بدون اجازه نیرویی که در خدمت سربازی بودید پاسپورت صادر نمی کند . برخورد با شما بستگی به مقررات محل خدمت شما دارد ، معمول این کهشما را به دادسرای نظامی محل خدمت سربازی معرفی یا تصمیم قضایی گرفته شود .

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

خیرتمدیدپاسپورت نیازمند تعیین تکلیف خدکت سربازی هست وبایدبرگردد ایران

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضورا از طریق سفارت موضوع را پیگیری کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
بدون امتيازات حاصل از تابعيت مضاعف يا پناهندگي امكان سه سال اقامت و تمديد جز براي مراجعت به كشور مبدا فراهم نمي باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

قطع یقین خیر چون ایشون سربازفراری محسوب میشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق سفارت موضوع را پیگیری کنید.