مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک تحصیلی بالاتر

سلام. من در سال 91 آزمون استخدامی با مدرک کارشناسی شرکت کردم. تا مشغول به کار بشم ارشد رو گرفتم. هنگامی که مشغول به کار شدم برای من حکم لیسانس زدن. اما پیگیری کردم و از روز مشغول شدن به کار برای من حکم جدید ارشد زدن. آیا برای اعمال مدرک دکترا دچار مشکل میشوم؟

پاسخ ها :

اعمال مدرک تحصیلی بالاتر اعمال مدرک تحصیلی در کار اعمال مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی