مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک تحصیلی بالاتر

با سلام
بنده کارمند شرکتی دانشگاه علوم پزشکی هستم، در آزمون استخدامی پیمانی اداره خودم قبول شدم و در همان ماه مدرک تحصیلی ارشد خود را گرفتم، چون من در زمان شرکتی بودن ادامه تحصیل داده و ارشد خود را گرفتم و 25 روز بعد از استخدام پیمانی فارغ التحصیل شدم، میتوانم برای اعمال مدرک تحصیلی به کارگزینی مراجعه کنم یا باید پنج سال صبر کنم؟
لازم به ذکر است که مدرک تحصیلی بالاتر در شرایط احراز شغل بنده پیش بینی شده است

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اعمال مدرک بالاتر تابع قوانین داخلی آن اداره می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مرجع مربوطه پیگیری کنید سوال حقوقی نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اعمال مدرک بالاتر تابع قوانین داخلی آن اداره می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از اداره مربوط پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان درون سازمانی است از ارگان مربوطه بپرسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما درخواست خود را مطرح نمایید ممکن است موافقت بشود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

گر با درخواست شما موافقت نشد به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

هر شخصی در کل دوران خدمت یک مرتبه میتواند مدرک تحصیلی رو تغییر بدهد اگر چنین کاری نکردین بله میتونین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به شرایط و وضعیت داخلی آن اداره دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با سلام اعمال مدرک بالاتر تابع قوانین داخلی آن اداره می باشد