مشاوره حقوقی رایگان - به امانت گرفتن آلت و ادوات جرم

با سلام. اگر مجرمی آلت جرمی مثل سلاح گرم، سلاح سرد، آلت قمار، آلت شرک و ... که از آن آلت ها برای قتل، غارت، تجاوز، ویرانی، تبعید، شکنجه ، قطع عضو ، جراحت و ... استفاده می کند و فرد امانت دار هم می داند که این شخص، مجرم است و آلتی که می خواهد به امانت دهد در راه جرم و جنایت استفاده می شود. آیا به امانت گرفتن آلت جرم ، ایرادی دارد و از جرایم محسوب می شود؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام
قطعا شخص که امانت داده چون می دانسته که برای ارتکاب جرم استفاده می شود امانت دهنده معاونت در جرم دارد