مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام. دختری 17 ساله هستم که شدیدا دچار وسواس در رابطه با پرده ام شده ام و با کوچکترین حرکتی حتی با شستن هم میترسم برای پرده ام مشکلی پیش بیاد و مدام روزی دو الی سه بار خودم رو با آینه معاینه میکنم و یا دستم رو بدون هیچ فشاری از روش رد میکنم تا متوجه آن بشوم.
آیا ممکن هست با همین معاینه که پاهام رو باز کردم یا رد شدن انگشتم روش آسیب بزنه به پرده؟ آیا جایی هست که بتونه دلیل پارگی رو به طور دقیق بگه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر رابطه جنسی نداشته اید جای نگرانی ندارد ولی حتما باید یک مشاوره روانشناسی داشته باشید