مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

با سلام .اینجانب خانوم هستم یک ماهه طلاق گرفتم و بچمو که پسره و 5 سالشه چهارشنبه آخر هر ماه میتونم تحویل بگیرم و جمعه تحویل بدم به پدرش. نا گفته نماند طلاق توافقی بوده و حضانت فرزند به عهده پدر میباشد. من میخاستم ببینم این مدت ملاقات با فرزندم رو میتونم هر هفته داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید اولین قدم کجا باید برم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

پس از طلاق برای حضانت فرزند تا 7 سالگی،الویت با مادر است مگر اینکه به گونه ی دیگری توافق شود.

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به طرح دادخواست به خواسته (ملاقات با فرزند) اقدام کنید