مشاوره حقوقی رایگان - افزایش وقت ملاقات

سلام من از شوهرم طلاق توافقی گرفتم یه دختر 13 ساله داریم که حضانتش با پدرشه وقت طلاق پدرش در دادگاه 3 ساعت بهم حق ملاقات داد منم توافق کردم و امضا کردم توافقو. حالا میتونم ملاقاتو افزایش بدم مجبور شدم قبول کنم چون به این شرط طلاقم میداد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
می توانید برای افزایش زمان طرح دعوی کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام از همکار محترم میخواهم درپاسخ دادن به سوالات دقت فرمایند ، فرزند شما دختر و بالای سن 9 سال است از 9سالگی به بعد فرزند شما میتواند انتخاب کند نزد کدامیک از والدین بماند ، از سن حضانت خارج شده