مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام . من دستور موقت حضانت فرزند پسرم تا هفت سالگی را دارم و نفقه فرزندم با پدرش است اما ایشان هیچ گونه خرجی نفقه را پرداخت نکرده تا کنون. ایا بعد از هفت سال با توجه به اینکه خرجی فرزندم را نمیداده ، میتوانم حضانت فرزند پسرم را بعد از هفت سالگی نیز بگیرم؟

پاسخ ها :

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

خیر .حضانت بعد از هفت سال با پدر است .مگر اینکه شما دادخواست سلب حضانت بدهید به دلیل عدم توانایی مالی پدر در پرداخت خرج و مخارج فرزند و بیم آسیب جسمانی و معنوی به او با توجه به رای عدم انفاق و شهادت شهود

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام خیر تنها درصورتی که فرزند شما خود خواهان زندگی با شما باشد امکان دارد.