مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه ملک

سلام بنده در شهریور 98 در بنگاه یک ملک ویلایی رو با یک واحد آپارتمان در حال ساخت معاوضه کردم بعلاوه مابه التفاوت ملک که هنوز به طور کامل به بنده پرداخت نکردن و در 25اسفند 98 در دفترخانه ثبت رسمی شد ولی پیمانکار دو روز زودتر یعنی 23 اسفند همون واحدی رو که به من داده بود در دفتر خانه به شخص دیگری میفروشد الان شخص سوم ادعای مالکیت واحد را دارد چکار باید کرد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که با سند عادی فروخته سند رسمی شما ارجهیت دارد و نفر بعدی باید فروش مال غیر شکایت کند