مشاوره حقوقی رایگان - حکم کارگزینی

با عرض سلام و خسته نباشید.
من با مدرک لیسانس به صورت پیمانی در یکی از واحد‌های شهرداری استخدام شدم ولی حکم کارگزینی من رو گروه 6 زدن یعنی اینکه با دیپلم استخدام شدی درصورتیکه داخل دفترچه آزمون مدرک لیسانس میخاستن من هم با لیسانس ثبت‌نام کردم و قبول شدم . یعنی اینکه الان حقوق من رو با مدرک دیپلم رد میکنن تمام مدارک هم موجود میباشد .
آیا این موضوع قابل پیگیری هست در دیوان عدالت اداری

پاسخ ها :

معصومه آذری تبار

سرکار خانم معصومه آذری تبار :

سلام
بله، علیه کارگزینی محل استخدام و شهرداری مذکور دادخواست مطرح کنید