مشاوره حقوقی رایگان - حکم کارگزینی بعد از اعاده به کار جانبازان

با سلام من در سال 94 با سی سال بازنشسته شده در سال 1400 با درخواست اعاده بکار تا 35 سال موافقت شده است حکم کارگزینی اینجانب و مبالغ مزد شغل و سنوات و غیره بر چه اساسی خواهد شد با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود براساس ضوابط قانونی تعیین خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید و پیگیری نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام. از ارگان مربوطه پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موارد مذبور طبق ضوابط قانونی معین تعیین خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سنوات شما براساس آخرین حقوق شما به ازای هر سال سابقه کاری شما محاسبه می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر بر اساس اخرین حقوق ومزایا حکم شما صادر خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مثل همردیفان شما البته هر سال 2/5 در صد بیشتر از دیگران حقوق شما اضافه می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اداره حقوقی ارگان مربوطه سوال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قانون تعیین می گردد میتوانید از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان

پیگیری نمایید