مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پول حساب بانكی برادر به نام خواهر قبل از مرگ و اعتراض همسر بعد از فوت شوهر

با عرض سلام و خدا قوت، نزديك به يك سال قبل برادر همسرم مقدار 350 ميلیون تومان خود را به حساب خانمم انتقال داد. برادر خانم كه پزشك بودند در حال متاركه با همسرشان بودند و به خاطر تهمت‌ها و بي ‌آبرويي‌ هاي همسرش سكته كرد.
وقتي ايشان زنده بودند به سفارش ايشان ما با آن پول و به واسطه ‌ي يكي از خواهرزاده‌هاي خانمم خانه‌اي خريداري كرديم و كسي به اين كار اعتراض نكرد. بعد از فوت دكتر ما خانه را فروخته و پول به همراه نفع به مادرش كه زني بيوه و بي ‌درآمد است سپرديم. مقدار نزديك به 50 تومان در مراسمات و رسومات منطقه‌ اي خرج شد. مقداري نيز به وكيل داده شد. همچنين مادر خانمم خيلي از پول را براي باغش كه دكتر براي او سند كرده بود خرج كرد.
چندين ماه است كه پرونده‌ي ما بين قاضي‌ها دست به دست مي‌شود. همسر دكتر با گرفتن پنج وكيل به جنگ شوهر رفته بود و بعد از فوت ايشان دو نفر از وكلا كماكان با او هستند و وكالت اين پول را به عهده گرفته‌اند. گاهي براي فرار از مهريه يا نفقه عنوان شد. ولي دكتر از 47 ميليون مهريه‌ي خانمش 37 ميليون آن را پرداخت كرده بود. و طبق نظر قاضي به خاطر خروج عمدي از منزل هيچ نفقه‌اي دريافت نمي‌كرد.
آيا امكان دارد كه قاضي پول را از ما مطالبه كند. در حالي كه الان فقط 50 تومان از آن باقي مانده است و من يا مادر خانمم توان پرداخت آن را نداريم.
آيا قاضي مي‌تواند پول را نصف كند؟
آيا امكان دارد كه تمام پول هبه شده پس گرفته شود؟
لطفا راهنمايي زود بفرماييد چون 30 دي بايد در دادگاه حاضر شويم.
از افراد زحمت‌كش اين سامانه و شما برادر عزيز و ارجمندي كه تقبل زحمت مي ‌فرماييد كمال تشكر را دارم