مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت پول قرض داده شده

سلام. بنده در فروردین سال 98 مبلغی را به حساب باجناق خود واریز کردم که ایشان در حساب بانکی خود (که مخصوص کارمندان بانک است و سود بیشتری دارد) گذاشته و سود را به بنده پرداخت کند. چند ماه بعد ، با توجه به اینکه همسر بنده تصمیم به راه اندازی سالن ارایشی گرفتند، این پول از حساب باجناق بنده به حساب همسرم واریز گردید و صرف امور راه اندازه سالن زیبایی شد. حال بنده با همسرم به مشکل خورده و فعلا جدا زندگی میکنیم و هیچ سودی از ارایشگاه به اینجانب نمیرسد. بنده برای بازپس گیری اصل و سود پول خود در این مدت، چگونه میتوانم شکایت کنم و از چه کسی باید شکایت کنم؟ ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

فاطمه  خاتوله

فاطمه خاتوله :

استان :

سلام.اگر پول را باجناق خود قرض داده اید میتوانید علیه وی دادخواست مطالبه وجه رامطرح نمایید