مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو لیزینگی

سلام من یه خودرو رو ماه گذشته به یک خانم و اقا فروختم و اعتماد کردم 17 میلیون گرفتم و دو چک اولی یک هفته ای دومی یک ماهه قیمت معامله 840 میلیون بوده که 440 میلیون رو باید به صورت اقساط و قسط معوقه به لیزینگ میداد من ماشین و تحویل خریدار دادم با تمام مدارک و سند بعد از دو هفته قیمت ماشین صد میلیون افت کرد و اونها هم ماشین و پس دادن با 17 میلیون ضرر و زیان ما متن فسخ قرارداد ننوشتیم و فقط اعلام کردیم از این تا اون تاریخ ماشین دست خریدار بوده و الان با تمام مدارک تحویل فروشنده شده و منم چکها رو پس دادم
بعد از یکهفته داییه اون خانوم ماشین و خرید و قولنامه دستی نوشتیم که به من 315 میلیون بده و لیزینگ هم اقساط معوقه که 118 میلیون هست پرداخت کنه ولی برای این پرداخت یک هفته زمان گذاشتیم و ماشین هم دست من بود خریدار نتونست پول و پرداخت کنه در زمان مقرر (موقع عقد قولنامه 73 و سه روز بعد 25 و هشت روز بعد 40 تومن داد و بعد از 10 روز هم 50 تومن از بدهی لیزینگ) من بعد از ده روز که از تاریخ تسویه گذشت از فروش پشیمون شدم الان اونها قراره شکایت کنن به نظر وکلای عزیز من هم شکایت کنم یا خیر وایا کلا این دعوا حق با منه یا خریدار

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پیچیده توضیح دادید باید مدارک مطالعه شود تا درست راهنمایی شوید