مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب

با سلام خدمت شما بنده مدت 10 روز هستش که حسابم مسدود شده و اطلاع نداشتم الان رفتم بانک گفتن دستور قضایی از پلیس فتا اومده که حساب شما رو مسدود کنن. مشکل بنده اینجاست که هیچ جوابی به من نمیدن الانم من شدیدن به پولم نیاز دارم باید از کجا شروع کنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام باید بررسی کنید که کدام مرجع قضایی دستور داده است و به آن مرجع اعتراض نمایید