مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو

با سلام و خسته نباشید
بنده حدود 3هفته قبل یک درگیری داشتم و داستان از این قرار بود که سر چهارراه از لاین سمت راست یکدفعه تصمیم گرفتم بپیچم سمت چپ، به همین دلیل ماشینی که سمت چپ من بود و قصد داشت مستقیم بره یکهو دست گذاشت روی بوق و سعی کرد جلوی منو بگیره ولی منم راهش ندادم و جلوی اون پیچیدم رفتم مسیرمو...بعد اون سر لج افتاد و مسیرشو عوض کرد دنبال من اومد که لجبازی کنه و منو اذیت کنه تا اینکه به یک خیابون فرعی رسیدیم و هی داشت جلوی من میپیچید و اذیت میکرد. تا اینکه رفت جلوتر واستاد و منم که عصبی شده بودم واستادم از ماشین پیاده شدم و رفتم سمتش سرش داد و بیداد کردم.(خانم بود و از ماشین پیاده نشد) در ماشینش باز بود و من با لگد محکم زدم در ماشینشو بستم و اومدم سمت ماشینم که بشینم برم، ولی اون پیاده شد و اومد گفت واستا لگد زدی در ماشینمو خراب کردی باید خسارت بدی، ولی من توجه نکردم و میخواستم گازشو بگیرم برم که رفت یک لگد محکم زد روی ماشینم و کاپوت ماشینم یک کف دست قور شد. بعد منم سر لجبازی رفتم یک لگد زدم در صندوق ماشینشو قور کردم و یک بند انگشتم رنگش ریخت. حالا برای اینکه بحث طولانی نشه در همین حد خلاصه کنم که 110 اومد وقایعو صورت جلسه کرد و گفت هرکدوم اگه خواستین شکایت کنین برین کلانتری فلان... بعد من سعی کردم توافقی حل کنم و بردم ماشینشو درست کردم با هزینه خودم ولی ماشین منو با اینکه اونم باید خسارت میداد پیگیرش نشدم که فقط شرش کم بشه بره... حالا داره ادعا میکنه که میخوام افت قیمت بگیرم و اگه نمیدی برم شکایت کنم...حالا سوال من ایناست 1- اگه شکایت کنه آیا افت قیمت میخوره بهش (فقط یک کف دست فرو رفته و بدون رنگم درست شده با سرقلم جزیی)؟ 2-آیا بخاطر اینکه من اول از ماشین پیاده شدم و رفتم سمت ماشینش من مقصر میشم؟ 3-اینکه الان 3هفته از قضیه میگذره آیا فایده داره اگه شکایت کنه؟ اصلا تا چند وقت بعد از واقعه زمان داره که بره شکایت کنه؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر صورت جلسه 1110 داره میتواند به استناد آن تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بگیره وافت قیمت ماشین را مطالبه نماید البته معمولا چون رنگ نشده افت قیمت نداره