مشاوره حقوقی رایگان - بيمه

سلام
بنده طي راي محكوم له واقع شدم و ٧ تومن از بيمه شخص گرفتم
حال طي راي ديگري بايد ٧ تومن را برگردانم آيا بايد به بيمه برگردانم يا خود شخص؟
همچنين در رايي كه محكوم به پرداخت خسارت خودرو طرف مقابل شده ام ميتوانم از بيمه ام استفاده كنم؟چون در راي چيزي گفته نشده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به همان مرجعی که پول را دریافت نموده اید به همان مرجع در حکم آمده پول را پرداخت نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

در مورد سوال اول باید به محکوم له بپردازید در مورد سوال دوم اگر بیمه ی معتبر داشته اید خسارت را می توانید از محل آن پرداخت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ببینید محکوم له رای دوم چه کسی است به همان پرداخت کنید
پاسخ سوال دوم مثبت است رای دادگاه را با سایر مدارک به شرکت بیمه تحویل دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به محکوم له باید پرداخت کنید و در صورت داشتن بیمه معتبر خسارت را از محل پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مبلغ را به همان شخصی که در دادنامه ذکر شده بدهید
اگر شما مقصر باشید و
بیمه کامل بدنه داشته باشید ، بیمه خودرو شما
، باید خسارت طرف مقابل را بپردازد در غیر این صورت ، خود شما باید مبلغ را پرداخت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به محکوم له و یا صندوق دادگستری واریز نمایید
بیمه تا حدود سقف تعهدات را پرداخت می نماید نسبت به مازاد شخصا باید پرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به حساب مرجع صادرکننده رای واریز کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به محکوم له باید پرداخت کنید و در صورت داشتن بیمه معتبر خسارت را از محل پرداخت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محکوم له رای دوم چه کسی است به همان پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به حساب مرجع صادرکننده رای واریز کنید