مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و توهین

باسلام من مدت 6ماه پیش همسرم قهر کرد و به خانه مادرش رفت بعد از چند روز مادرش به بهانه اینکه بیا همسرتو برگردان منو به در خانه خودشان کشیدن بعد دوتا از برادرهای همسرم مادر همسرم چند نفر از دوستهای برادرهای زنم که از قبل هماهنگ شده اماده بودن به من حمله کردن و از 9 قسمت بدن و صورت من را زخمی کردن طوری که به گفته منشی شعبه 6بازپرسی به خاطر تعداد بالای جراحت های وارده پرونده در صلاحیت رسیدگی در شعبه های دادیاری نبوده و مستقیم به شعبه بازپرسی ارجاع داده شده الان دو برادرزنم به قید ضمانت ازاد هستن خواستم ببینم بخاطر جراحات زیاد و اثبات شدن توهینهای ناموسی که به بنده شده چقدر احتمال داره قاضی برای جنبه عمومی بجز دیه انها را به حبس محکوم کند اگر من بخوام انها به زندان هم محکوم شوند باید از چه راهی اقدام کنم اشاره کنم که در حال حاضر همسرم دوماه است به سر زندگی خودش برگشته و با هم زندگی میکنیم تشکر از وقتی که برای کسانی مثل من که قدرت مالی گرفتن وکیل را ندارن میگذارین و جواب سوال ما رو میدهید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

احتمال محکومیت به حبس در این موارد بالا هست البته باز هم بستگی به نظر قاضی و شرایطی مانند بدون سابقه بودن و ... دارد