مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

خانوم. من. باهماهنگی. خونوادش.. شبونه. ریختن. تو. حریم. خصوصی. بنده. راتامیخورده. زدنم. وماشینمو. بزورازم. گرفتن. خودمم. ازخونه. ای. که. اجاره. میدم. انداختند. بیرون. وبچه. هامم. به. اسارت. به. خونه. شون. بردن. شکایت. کردم. وفقط. صورتجلسه. نیروی. انتظامی. را. دارم. وتودادگاهم. میتونم. قران. را. بدرستی. قسم. بخورم. که. اینا. این. کاروکردن. چون. شکایتم. کردم. قاضی. میگه. باید. شاهدداشته. باشی. همه. چیززندگیمم. دستشونه. ولی. من. شاهدندارم. وفقط. صورتجلسه. دادگاه. وقسم. میتونم. یادکنم.. راهنماییم. کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در اطراف آن محل دوربین مدار بسته وجود دارد تقاضای بازبینی دوربین کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سوگند یکی از ادله قانونی است ومیتوانید سوگند یاد کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

برای اثبات هر ادعایی دلیل و مدرک لازمه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شما بایستی ادعای خود را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هرصورت اگر شاهدی ندارید، از طریق صورت جلسه کلانتری و امضای کنندگان ذیل ان ادعا را به اثبات برسانید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید