مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با سلام وخسته نباشید.من ضامن یک پرونده وام هستم . به خاطر این ضمانت خودروی من توقیف شده
یعنی وکیل پرونده گفت ماشین های وام گیرنده و ماشین من ضامن توقیف شده،ولی وکیل گفت با خودروی من ضامن کار نداره و اینکه ماشینو بگیرن یا نه دست خود وکیله>
حالا سوال من اینه آیا همچین چیزی میشه که خودرو توقیف باشه ولی تا زمانی که وکیل نگفته نگیرن.یعنی من ماشینمو بیرون ببرم پلیس میگیره یا نه

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .خارج کردن خودرو .وقتی اتفاق می افتد که خواهان موافقت کرده باشد و والا اینکه طلب از محل خودروی شما پرداخت شود یا وام گیرنده یا هر دو اولا بستگی به میزان طلب دارد ثانیا به اراده طلبکار.