مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سیادت بودن میرحسینی ها

سلام من ن. میرحسینی هستم میخواستم بدونم ایا تمام میرحسینی ها سید هستند؟
و یه سوال دیگه ای که داشتم اینه که ما تو شناسناممون سید ذکر نشده خیلی هم دنبال رفتیم که تو شناسناممون سید بنویسند اما بی فایده بود ولی طرف های مادر بزرگ پدریم
وقتی رفتن دنبال به عرض یک ماه تو شناسنامه هاشون سید نوشتند چرا؟
ولی کل خانواده ما شجره نامه دارن

پاسخ ها :

اثبات سیادت سیادت در شناسنامه سیادت سید بودن شناسنامه ثبت احوال